Wij zijn een kleine groep met grote gezelligheid. De wijk AA-Landen omringt ons met al haar groen en mogelijkheden. Dat betekent de leukste activiteiten en de spannendste uitdagingen voor de kinderen. Ons team maakt elke dag even leerrijk en bijzonder.
 
Clownsneusjes en modderhandjes
Omdat wij zijn gevestigd in basisschool De Werkschuit gaan leren en groeien hier écht hand in hand met ontdekken en plezier maken. Vandaag lekker dansen en bewegen in de gymzaal, morgen wijzer worden met de steeds wisselende thema’s volgens de BOS-methode. Opa en oma-week, circus-dag, Kerst en Sinterklaas, het kan niet leuk genoeg zijn. Of het modderfeest, in onze nieuwe natuurlijke tuin. Een heel bijzondere speelplaats waar handjes en knietjes gewoon lekker vies mogen worden. En waar we zomers smullen van zelf geplukt fruit.
Overigens vermaken we ons ook in de wijk door op pad te gaan met de bolderkar, naar de kinderboerderij of één van de vele speeltuinen. Zo is ons enthousiaste, vaste team lekker flexibel. Zoals dat hoort wanneer je met kinderen werkt.
 
Ontwikkeling stimuleren
We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.
 
Leidsters: Marieke, Anoeshka en Lisa